ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ

Αρθρογραφία  

arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
 


 

Loading

BGONTZAS ANTONIS
Συνιστά εσχάτη προδοσία. Επιμένω!

 

Ό,τι και να κάνει, δεν πρόκειται να αποφύγει την πτώση. Όποιο τέχνασμα κι αν σκαρφιστεί. Όποια μέθοδο κι αν ακολουθήσει. Σε όποιο παλαιοκομματικό προσφιλές αφήγημα και πρόσκληση αν ανταποκριθεί.

Κοιτούσα με έκπληξη χθες αργά το βράδυ τη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Χάρρυ Κλυνν. Ακόμα και εκεί πήγε! Μολονότι όλοι ξέρουμε, πως ο Χάρρυ Κλυνν ανήκει σε άλλο ιδεολογικό και πολιτικό χώρο.

Ψάχνει ακροατήριο. Ή και να κατασκευάσει τέτοιο ακροατήριο. Μέχρι τώρα δεν είχε καμιά σχέση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Τώρα, τον «αγκαλιάζει». Θα τον υποστηρίξει στις επόμενες εκλογές για τη Θεσσαλονίκη. Παίρνει, έτσι, μεγάλα ρίσκα. Την επόμενη ή τις επόμενες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη.

Όμως, τα πράγματα έχουν όρια. Και δύο σημαντικά. Το πρώτο όριο το θέτει η οικονομία. Το δεύτερο; Η πορεία των Θεσμών στη χώρα μας. Όχι των δανειστών, που μετονομάστηκαν σε «Θεσμούς». Αλλά της Δικαιοσύνης. Των ανεξάρτητων Αρχών. Της ίδιας της Βουλής των Ελλήνων. Που δεν τη σέβονται. Ούτε αυτός ούτε η παρέα του. Τις προάλλες κατατέθηκαν στατιστικά στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι οι υπουργοί αυτής της ...

.
*Συνιστά εσχάτη προδοσία. Επιμένω!
*Η πολιτική βία, ως γεγονός και πρόσχημα
*Άλλη μια κορυφαία εξαπάτηση
*Αστόχαστες κουβέντες στην χθεσινή Βουλή
*Οι «αναρχικές συλλογικότητες» και οι θεσμοί
*Ο Αλέξης μετεξεταστέος σε όλα
*Δεν ήξερε! Δεν ρώταγε;
 
   
 
papa
Αναστάσιμα και εθνικά μηνύματα Επιτρέπεται σύγχυση στα εθνικά θέματα; ¨Πορεία στην Ομίχλη της Κρίσης¨Χριστός Ανέστη! Και όσοι από εμάς αντέξουμε να παραμείνουμε στην εκκλησιά της γειτονιάς μας (ή όπου αλλού βρεθούμ

Το non paper της αμερικανικής πρεσβείας και η τουρκική επιχειρηματολογία για το τέλος ισχύος των διεθνών συνθηκών.

Επ

 

 

Πάρα πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Βγόντζα ¨Πορεία στην Ομίχλης της Κρί

 

«ΔΙΚΗ»

20  χρόνια μετά την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου

Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη, Αθήνα, 2009
<

webdesign by mediapro || content management by fgcms